Egyéb kategória bejegyzései

A kórházak épületeiből szépen lassan eltűnnek az ápolók

Igen csak elterjedt a sajtóban, hogy a budapesti kórházak, azon belül a Jahn Ferenc Kórházból is, annyi ápoló ment át az IKEA-ba dolgozni. Az érdekesség az ebben, hogy osztályt zártak be, viszont a hír nem igaz. Már más is írta azt, hogy ez sajnos valós problémába sorolandó. Pontosabban az ápolói bérek annyira alacsonyak, hogy egy egyszerű áruházi állás is jóval jobbnak minősül az egészségügyi dolgozók számára.

Jahn Ferenc kórházak eltünnek

Jahn Ferenc kórházak része eltünnek | Fotó: Index oldaláról.

Felmérés megállapítása szerint egy egyetemi klinikán dolgozott egy magasan képzett kórházi szakdolgozónak nevezhető. Vannak, akik 25 éves tapasztalattal dolgoznak a kórházak területén. A mai világunkban ez diagnosztikában nélkülözhetetlen képalkotó eljárásokkal dolgozott. Most meg már az IKEA-ba dolgozni, ahol 20-30 százalékkal többet kereshet, valamint nagyon vonzó a cafetéria rendszer is.

Kórházak utáni megoldások

Ezt a konkrét példát Balogh Zoltán, aki nem azonos Balogh Zoltán miniszterrel, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke osztotta meg az érdeklődőkkel a Magyar Kórházszövetség április konferenciáján. Az említésén az történt, hogy mennyire nem versenyképes a magyar egészségügy, és mennyire nem tudja megtartani az értékes munkaerőt az egészség úgy területén. Persze ez nem lepte meg az IKEA híre, amely szerint a Jahn Ferenc Kórházban is több ápoló mondott fel és emiatt – legalábbis a Hír Tv – az egyik belgyógyászati osztály jelenleg nem működőképes.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

A World Stars blogoldalunk, hogy miről van szó

A World Stars weboldalunk elkészültése és beállításai után, cikkek és egyéb hírek fognak megjeleni az oldalunkon keresztől. A tevékenységeikről részletesen olvashatnak a pagnet.hu internetes oldalon, valamint azon belül a keresőoptimalizálás és a linképítés munkálatairól is tájékozódhatnak.

World Stars kategóriái

A legfőbb kategóriái ennek a portálnak a következők lesznek:

  1. Beltéri hírek (Itt a magyarországon megtörtént eseményekről olvashatnak, de természetesen ezen kívül a magyarországi megbízóink weboldalairól is olvashatnak cikkeket)
  2. Külföldi hírek (Ennél a résznél a nemzetközi hírek kerülnek napvilágra, ámbár nemzetközi megbízásokat is vállaljuk ide)
  3. Blog cikkek (Egyéb hírek és leírások kerülnek fel a World Stars “Világsztárók” oldalunkra)
  4. Egyéb (Ennél a menüpontnál nem kategóriába sorolandó cikkek, leírásaink kerülnak napvilágra)

Reméljük, hogy elnyerjük az oldalunk látogatottságának növekedését itt ezen az oldalunkon. Természetesen ennél az oldalunknál is várjuk a véleményeket, esetlegesen a kérdéseiket, amikre természetesen válaszolunk.

Egyéb információ

Egyéb hírként tennénk közzé, a weboldalunk szabályzatainak elolvasását, ahol részletesen tájékozódhatnak az egyéb szolgálatásainkról is. Elérhető itt